Rode Curry met Eend en Lychees

Rode Curry met Eend en Lychees

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
棕櫚糖粉 250克 棕櫚糖粉 250克
€2.20
金鑽石 荔枝糖水罐頭 567克 金鑽石 荔枝糖水罐頭 567克
€2.50
Golden Diamond Ca Com Fish Sauce 700ml (PVC) Golden Diamond Ca Com Fish Sauce 700ml (PVC)
€2.50
Suree Coconut Milk 400ml Suree Coconut Milk 400ml
缺貨
€1.70
Suree Coconut Cream 400ml Suree Coconut Cream 400ml
€1.99
泰國紅咖喱醬 50克 泰國紅咖喱醬 50克
€0.99
City Fresh  急凍檸檬葉  50克
冷凍
City Fresh 急凍檸檬葉 50克
€1.20
信息

Bereidingstijd: 30 minuten
Personen: 4  


Ingrediënten
- 60 ml kokosroom (Coconut Cream, Suree)*
- 2 eetlepels rode curry pasta (zak 50 gram, Mae Ploy)*
- ½ geroosterd eend, zonder bot en in stukjes (pak 2 x ½ geroosterde eend, Medal Duck)*
- 400 ml kokosmelk (blik 400 ml, Suree)*
- 2 eetlepels Ca Com vissaus (Golden Diamond)*
- 1 eetlepel palmsuiker*
- 125 gram lychee, uit blik, uitgelekt (blik 567 g, Golden Diamond)*
- 100 gram ananas, uit blik, uitgelekt
- 110 gram cherry tomaten
- 7 limoenblaadjes, doormidden gescheurd*

Garnering
- een handvol Thais basilicum, om te garneren
1 grote rode chilipeper, zonder zaad en in dunne ringetjes, om te garneren
*Verkrijgbaar bij Amazing Oriental 
 

Bereidingswijze
1.  Doe de kokosroom in een wok en laat hem op matig vuur ongeveer 5 minuten pruttelen, of tot er zich een laagje olie op het oppervlak heeft gevormd. Roer de room als hij bruin begint te worden langs de rand. Voeg de curry pasta toe, roer goed en kook tot de geur vrijkomt.

2. Voeg de geroosterde eend toe en bak het 5 minuten mee. Doe de kokosmelk, vissaus en palmsuiker erbij en laat alles nog 5 minuten op matig vuur koken. 

3. Voeg de lychees, ananas en tomaten toe en kook ze 1-2 minuten mee. Voeg de limoenblaadjes toe en breng zo nodig op smaak met zout en peper. Schep alles in een grote kom en bestrooi met het basilicum en de chilipeper.

4. Smakelijk eten! 

Scroll to top
main product photo
Rode Curry met Eend en Lychees
有貨