Kip met nam yue saus

2 人
中等
15 minutes
食材
2 人
  • 400g kippendijvlees
  • 1 blokje rode gefermenteerde tofu (nam yue)
  • 3 plakjes gember
  • 2 knoflooktenen
  • 2 lente-uien
  • 1 el olie

Sausmix

  • 1 el shao xing rijstwijn
  • 1 el rijstsiroop
  • ½ el lichte sojasaus
  • ½ tl donkere sojasaus
  • 1 tl suiker
  • 75 ml water 
將食材加入購物車

查看食材,輕鬆加入購物車

組合的產品項目
Can be Added 圖片 產品 數量 價格
李錦記 特級老抽 500毫升 李錦記 特級老抽 500毫升
€3.15
李錦記 特級鮮味生抽 500毫升 李錦記 特級鮮味生抽 500毫升
€2.95
美味棧 醃製紅豆腐 280克 美味棧 醃製紅豆腐 280克
€2.75
Chung Jung One 米麥芽糖漿 700克 Chung Jung One 米麥芽糖漿 700克
€5.70
生薑 每包250克 生薑 每包250克
缺貨
€3.10
廚師紹興花雕酒Alc.15% 150毫升
Alcohol
廚師紹興花雕酒Alc.15% 150毫升
€1.40
信息
  1. Was het kippendijvlees en dep het daarna het droog. Snijd vervolgens het kippendijvlees in repen.

  2. Prak de rode gefermenteerde tofu in een kom. Snijd de lente-uien in grove stukken, de knoflook in plakken en de gember in fijne repen.

  3. Meng de ingrediënten voor de sausmix in een kom. Zet opzij.

  4. Verhit olie in een pan op middelhoog vuur. Fruit de gember en knoflook even aan.

  5. Voeg daarna de rode gefermenteerde tofu toe en bak het kort aan.

  6. Voeg vervolgens de reepjes kippendijvlees toe en bak voor enkele minuten.

  7. Giet de sausmix bij en roerbak tot alles gaar is.  

Scroll to top
main product photo
Kip met nam yue saus
有貨