All Groo 韩国虾肉煎饺 540克

Price per KG € 15,56
SKU
63015
€8.40
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean madu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Shrimp gyoza mandu Korean dumpling is deliciously filled with tofu / tahoe, white cabbage and shrimps.
 
冰鲜货适用于不同的运输规则
  • 进行有条件的专业的送货服务
  • 实时查询追踪链接
信息
Calories 646 kJ / 153 kcal
Vetten 2.3 g
其中饱和的 0.4 g
Koolhydraten 24.2 g
其中糖类 2.3 g
waarvan Vezels 2.3 g
蛋白质 6.6 g
1.4 g
Ingrediënten TARWEMEEL (22%), Wittekool, Surimi [KOOLVIS, Suiker, Bevochtigingsmiddel (E420), Emulgator (E452)], Water, GARNALEN (10%), Ui, Tofu (SOJA), INKTVIS, Aardappelzetmeel, Knoflook, Maïsolie, Oestersaus [OESTEREXTRACTEN, Water, Suiker, Smaakversterker (E621), Verdikkingsmiddel (E1420), Kleurstof (E150a)], Garnalenpoeder (1%) [Gedroogde GARNALENPOEDER, Dextrine, Suiker, Smaakversterkers (E621, E640, E635)], Suiker, Gember, Zout, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies: (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Stomen: Voeg water toe in de stomer en stoom de dumplings met gesloten deksel gedurende 5 à 6 minuten. 2. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 3. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 4. In Soep: Kook de dumplings in de gewenste soep. Laat de dumplings nog 3 à 4 minuten sudderen wanneer ze blijven drijven.
Scroll to top
main product photo
All Groo 韩国虾肉煎饺 540克
€8.40
有货