All Groo 韩国蔬菜煎饺 540克
Price per KG € 13,33
SKU
63016
€7.20
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Vegetable gun mandu is deliciously filled with vegetables, glass noodles and tofu / tofu.
冰鲜货适用于不同的运输规则。
- 进行有条件的专业的送货服务
- 实时查询追踪链接
Calories | 706 kJ / 168 kcal |
---|---|
Vetten | 5.6 g |
其中饱和的 | 2.0 g |
Koolhydraten | 26.0 g |
其中糖类 | 2.4 g |
waarvan Vezels | 2.4 g |
蛋白质 | 5.6 g |
盐 | 0.5 g |
Ingrediënten | TARWEMEEL (36%), Tofu (11%) (SOJA), Ui (11%), Bosui (10%), Bieslook (7%), SOJAPROTEÏNE, Maïsolie, Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Gedroogd Radijs (2%), Maiszetmeel, Knoflook, Zout, Suiker, Gember, SESAMOLIE, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Haal de dumplings uit de pan. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier. |