All Groo 韩国蔬菜煎饺 540克

Price per KG € 13,33
SKU
63016
€7.20
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Vegetable gun mandu is deliciously filled with vegetables, glass noodles and tofu / tofu.
 
冰鲜货适用于不同的运输规则
  • 进行有条件的专业的送货服务
  • 实时查询追踪链接
信息
Calories 706 kJ / 168 kcal
Vetten 5.6 g
其中饱和的 2.0 g
Koolhydraten 26.0 g
其中糖类 2.4 g
waarvan Vezels 2.4 g
蛋白质 5.6 g
0.5 g
Ingrediënten TARWEMEEL (36%), Tofu (11%) (SOJA), Ui (11%), Bosui (10%), Bieslook (7%), SOJAPROTEÏNE, Maïsolie, Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Gedroogd Radijs (2%), Maiszetmeel, Knoflook, Zout, Suiker, Gember, SESAMOLIE, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Haal de dumplings uit de pan. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier.
Scroll to top
main product photo
All Groo 韩国蔬菜煎饺 540克
€7.20
有货