All Groo 韩国蔬菜饺子540克
Price per KG € 13,33
SKU
63014
€7.20
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Vegetable gyoza mandu is delicious filled with vegetables, tofu / tahoe and glass noodles.
冰鲜货适用于不同的运输规则。
- 进行有条件的专业的送货服务
- 实时查询追踪链接
Calories | 1130 kJ / 269 kcal |
---|---|
Vetten | 3.8 g |
其中饱和的 | 1.1 g |
Koolhydraten | 50.0 g |
其中糖类 | 2.0 g |
waarvan Vezels | 2.0 g |
蛋白质 | 8.1 g |
盐 | 1.0 g |
Ingrediënten | TARWEMEEL (37%), Tofu (16%) (SOJA), SOJAPROTEÏNE, Ui (7%), Bosui (7%), Kool (6%), Gedroogd Radijs (3%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Maiszetmeel, Bieslook, Maisolie, SESAMOLIE, Zout, Suiker, Knoflook, Sojasaus (Water, SOJA, TARWE, Zout), Gember, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies: (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Koken: Breng water in een grote pan aan de kook, voeg de dumplings toe en kook ze gedurende 3 minuten. (water kan naar eigen wens ook worden vervangen met een willekeurige bouillon). 2. Magnetron: Leg de dumplings samen met 2 eetlepels water in een magnetronbestendige schaal. Bedek de schaal en verwarm de dumplings in de magnetron op de hoogste stand gedurende 3 minuten. 3. Stomen: Voeg water toe in de stomer en stoom de dumplings met gesloten deksel gedurende 5 à 6 minuten. 4. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 5. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier. |