Chana Masala: Indiase kikkererwtencurry 6
Chana Masala: Indiase kikkererwtencurry short tekst
3 人
简单
15 minutes
食材
供 3 人
- 4 el lichte sojasaus
- 3 el water
- 4 sjalotjes
- 2 lente-uien
- 1 rode peper
- 1 groene peper
- 1 klein bosje koriander
- 1 tl sesamolie
- Olie
- Leg de kip het water. Voeg het zout, suiker, shao hsing kookwijn toe met een snufje witte peper. Breng het aan de kook en kook de kip gaar.
- Haal de kip eruit en laat het afkoelen. Scheur de kip vervolgens in reepjes.
- Leg de groente en de stukjes kip in een grote kom. Schenk de sausmix toe en meng alles goed door elkaar.
- Strooi de sesamzaadjes eroverheen
- Aan tafel!
Tip Vervang kip met portobello