Entrecôte met zwarte pepersaus

2 人
困难
15 minutes
食材
2 人
  • 350g entrecôte
  • 1 el  versgemalen zwarte peperkorrels
  • 2 el zwarte pepersaus
  • 2 knoflooktenen
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 el olie

Marinade

  • 1 el oestersaus
  • 1 el versgemalen zwarte peperkorrels
  • 1 el zwarte pepersaus
  • 1 tl maiszetmeel
  • 1 tl geroosterde sesamolie 
将食材添加到购物车

查看食材,轻松加入购物车

组合的产品项目
Can be Added 图片 产品 数量 价格
李锦记黑椒汁 350克 李锦记黑椒汁 350克
€4.55
家乐牌粟米粉(玉米淀粉)420克 / Knorr Kingsford's Corn Starch 420g 家乐牌粟米粉(玉米淀粉)420克 / Knorr Kingsford's Corn Starch 420g
€3.05
李锦记 熊猫蚝油 255克 / Lee Kum Kee Oyster Sauce 255g 李锦记 熊猫蚝油 255克 / Lee Kum Kee Oyster Sauce 255g
€2.15
Kikkoman 胡麻油125毫升 Kikkoman 胡麻油125毫升
€4.45
信息
  1. Snijd de entrecôte in blokken van 2 cm x 2 cm. Voeg de oestersaus, zwarte pepersaus, versgemalen zwarte peper, maiszetmeel en de sesamolie toe. Meng alles goed door elkaar en marineer voor minstens een uur in de koelkast.
  2. Snijd de ui en de twee paprika’s in grove stukken. Hak de knoflook fijn.
  3. Breng de entrecote weer op kamertemperatuur.
  4. Verhit olie in een pan op middelhoog vuur. Schroei de blokjes entrecote aan alle kanten dicht en schep vervolgens het rundvlees eruit.
  5. Schenk nogmaals een scheutje olie in de pan. Fruit de knoflook en ui aan tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgens de stukjes paprika’s toe en roerbak voor twee minuten en breng het op smaak met 1 eetlepel zwarte pepersaus.
  6. Leg de blokjes entrecote weer terug in de pan en bak voor 1 minuut mee. Strooi de overige versgemalen zwarte peperkorrels eroverheen. 
Scroll to top
main product photo
Entrecôte met zwarte pepersaus
有货