食材
Gebakken kip met Parmezaanse kaas
Een klassieker uit de Kantonese keuken.
Ingrediënten - voor 2 personen
- 120 gram kip kerriepasta (Corniche Chef Express)*
- 250 gram kippendijen
- 150 ml kokosnootmelk *
- 100 gram Parmezaanse kaas *
- 2 wortelen *
- 2 tenen knoflook (fijngesneden) *
- olie *
* Verkrijgbaar bij Amazing Oriental
Bereidingswijze
- Marineer de kip met het knoflook en de kerriepasta gedurende 30 minuten.
- Verhit 2 eetlepels olie in de pan op matig vuur. Bak de kip aan beide kanten goudbruin.
- Voeg de kokosnootmelk toe roer goed door tot er een dikke saus ontstaat. Plaats de kip in een ovenschaal en strooi de Parmezaanse kaas eroverheen.
- Bak het in de oven op 180° C gedurende 15 minuten.
- Serveer met groenten.