手撕菠萝蜜

绿色菠萝蜜非常适合烹饪,因为果肉很容易吸收所有的味道,因此您可以很好地调味。由于其肉质结构,菠萝蜜通常被视为肉类替代品。炖和炒都很好吃。

4 人
中等
韩国
食材
4 人

2罐鸽子幼,绿色菠萝蜜
1个洋葱
3瓣大蒜
1瓶韩国辣腌料
60毫升水+100毫升韩国辣腌料

  • 额外馅料:

生菜
西红柿
黄瓜
泡菜

将食材添加到购物车

查看食材,轻松加入购物车

组合的产品项目
Can be Added 图片 产品 数量 价格
白鸽牌 青菠萝蜜罐头 565g 白鸽牌 青菠萝蜜罐头 565g
€2.65
新鲜蒜头(大蒜) 500克
新鲜
新鲜蒜头(大蒜) 500克
€4.35
万里香 台湾荷叶包 750克
冷冻
万里香 台湾荷叶包 750克
€7.60
葵花籽油0.92升/ Bestolie Sunflower Oil 0.92ltr 葵花籽油0.92升/ Bestolie Sunflower Oil 0.92ltr
€2.10
清净园韩国烧烤腌肉酱 辣味 280克 清净园韩国烧烤腌肉酱 辣味 280克
缺货
€3.40
Jongga 泡菜 300克
新鲜
Jongga 泡菜 300克
€4.45
信息
  1. Stoom de gua bao volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Met een blikopener maak je de blikjes jackfruit open en giet het water weg. Spoel de stukjes af onder de kraan en laat het uitlekken. Snijd de uien in reepjes en hak de knoflooktenen fijn.
  3. Verhit op middelhoog vuur olie in een koekenpan. Fruit de uien en knoflook tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgens de stukjes jackfruit toe en bak het aan beide kanten bruin.
  4. Schenk daarna de saus met water bij en roer alles goed om. Laat de saus een beetje verdampen. Zodra de jackfruit zacht is, kan je met twee vorken ze uit elkaar trekken.
  5. Schenk nogmaals 3 eetlepels Koreaanse marinade in de pan en laat het koken voor gedurende 5 à 6 minuten. Breng het eventueel op smaak met wat peper en zout.
  6. Vul de broodjes met sla, tomaten, komkommer, kimchi en de pulled jackfruit.
Scroll to top
main product photo
手撕菠萝蜜
有货