热可可 / Hot Cocoa

Warm op met deze heerlijke chocolademelk gevuld met Aziatische kruiden!

2 人
中等
15 minutes
食材
2 人
  • 2 steranijsjes
  • ¼ tl venkelzaad
  • 2 kaneelstokjes
  • ¼ tl kruidnagel
  • ¼ tl Szechuan-peper
  • 1/8 tl geraspte nootmuskaat
  • 400ml kokosmelk
  • 55g bitterzoete chocola, fijngehakt
  • 2 tl cacaopoeder
  • 1-2 el kokossuiker
将食材添加到购物车

查看食材,轻松加入购物车

组合的产品项目
Can be Added 图片 产品 数量 价格
肉蔻 250g / Supreme Nootmuskaat Heel 250g 肉蔻 250g / Supreme Nootmuskaat Heel 250g
缺货
€9.14
金钻石 八角粒 100克 金钻石 八角粒 100克
€2.90
百味斋四川辣椒 80g / Bai Wei Zhai Sichuan Chilli 80g 百味斋四川辣椒 80g / Bai Wei Zhai Sichuan Chilli 80g
€2.98
Blooker 可可粉250克 Blooker 可可粉250克
€4.60
Intra Coconut Sugar 270g Intra Coconut Sugar 270g
缺货
€3.45
Kara 椰奶1升 / Kara Coconut Milk 1ltr Kara 椰奶1升 / Kara Coconut Milk 1ltr
€6.55
信息
  1. Doe de steranijs, venkelzaad, kaneel, kruidnagel, peper, nootmuskaat en kokosmelk in een steelpan op medium vuur, en laat het sudderen. Doe de deksel op de pan en laat het 10 tot 20 minuten weken. Haal het vervolgens door een fijne zeef en doe de melk terug in de pan op medium-hoog vuur.
  2. Voeg de chocola, cacaopoeder en kokossuiker toe. Klop het totdat de chocola is gesmolten en de textuur glad is. Zet het vuur uit zodra het begint te sudderen. Gebruik een staafmixer of een melkopschuimer om de chocolademelk te mixen totdat het schuimt.
  3. Giet de warme chocolademelk in twee mokken en besprenkel het met cacaopoeder. Voeg een kaneelstokje toe om mee te roeren.
Scroll to top
main product photo
热可可 / Hot Cocoa
有货