Koreaans gevulde eieren

韩国
信息

Ingrediënten

6 hardgekookte eieren
4 eetlepels CJO Spicy Chicken Marinade (zie hieronder)
2 grote plakken gerookte zalm
2 theelepels CJO Doenjang
2 eetlepels CJO Cho Gochujang (zie hieronder)
1 handje taugé
1 lente-uitje
snufje zout

 

Methode

Kook de eieren tot ze hard zijn, laat ze afkoelen en pel de schil. Wrijf de eieren in met de marinade, dek ze af en laat een uurtje marineren. Ondertussen smeer je de plakken zalm in met een theelepel Doenjang. Halveer de eieren en wip de dooier eruit. Prak de dooiers fijn en meng met de Cho Gochujang en zout naar smaak.

Vul de eiwithelften weer met de dooiermassa en strijk glad. Leg op ieder ei een beetje taugé en wikkel er dan een reep zalm om met de ingesmeerde kant naar binnen. Serveer met wat fijngesneden lente-ui op de eitjes.

Scroll to top
main product photo
Koreaans gevulde eieren
有货