Ingrediënten
3 el CJO Spicy Chicken Marinade (zie hieronder)
1 el Ssamjang
2 el CJO Bulgogi Sauce
3 el CJO Cho Gochujang (zie hieronder)
3 el CJO gedroogd zeewier (zie hieronder)
1 teentje knoflook
1 tablet kippenbouillon
250 gram kippendijvlees
2 eieren
Methode
Snijd 250 gram kippendijvlees in stukjes, meng er 3 el CJO Spicy Chicken marinade en 1 gesnipperd knoflookteentje door en doe alles in een kleine kom. Dek deze af met plasticfolie en zet de kom 24 uur in de koelkast. Doe de inhoud van de kom in een pan en giet er 1,25 liter warm water bij. Voeg 3 el CJO Cho Gochujang en 1 verkruimeld kippenbouillon tablet toe en laat alles 1 uur heel zachtjes koken.
Pureer dan de soep zo glad mogelijk en giet hem daarna door een fijne zeef boven een schone pan. Klop 2 eidooiers los met 4 el hete soep en giet dit mengsel al roerende terug in de soep. Blijf roeren tot de soep licht gebonden is. Verdeel de soep over 3 kleinere pannetjes en houd elke portie tegen de kook. Roer door 1 portie 3 el CJO gedroogd zeewier. Door de tweede portie 1 el CJO Ssamjang en door de derde portie 2 el CJO Bulgogi sauce. Warm de 3 soepjes goed door, maar laat ze niet meer koken. Schep elke soep in 3 verschillende kommetjes en serveer samen op een bord.