李锦记 鲜味蚝油 510克
Oestersaus wordt vooral in de Kantonese keuken gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen. Oestersaus is een onmisbaar sausje. Het kan overal toegepast worden: zowel als marinade als ook als woksaus. Het kan als op het laatst toegevoegd worden aan roerbakgerechten met groente, vlees of vis.
- 订购满 39欧免运费
- 正宗的亚洲A级品牌
- 可使用iDeal、信用卡或微信安全支付
Traditioneel wordt oestersaus uit de Kantonese keuken gemaakt door bouillon, getrokken van oesters, zolang in te koken tot dat er een dikke bruine saus overblijft. Daaraan worden meestal nog wat ingrediënten toegevoegd, voornamelijk voor de houdbaarheid, kleur en textuur. Tegenwoordig wordt oestersaus gedeeltelijk gemaakt van oesterextract. Om een diepere kleur te krijgen en meer smaak toe te voegen wordt er bijvoorbeeld sojasaus gebruikt. Oestersaus heeft licht vissige zoete smaak met een vleugje zeezout.
Calories | 479 kJ / 113 kcal |
---|---|
Vetten | <0.5g |
其中饱和的 | <0.1g |
Koolhydraten | 27g |
其中糖类 | 21g |
蛋白质 | 1.2g |
盐 | 11.5g |
来源地方 | 香港 (中国) |
Ingrediënten |
Water, suiker, oesterextract 11% (oester ((weekdieren), 90%, water, zout), zout, gemodificeerd maïszetmeel, smaakversterker (E621), tarwebloem, kleurstof E150a. |