Rettichcake, ofwel loh bak gou, is een hartig dimsumgerecht uit de zuid-Chinese keuken. Deze cake is gemaakt van rijst en rettichsnippers, en is afgemaakt met ui en droge garnaaltjes. Bak dit hapje in de koekenpan en smullen maar!
Probeer ook eens onze Chinese tarocake!
| Calories | 1456 kJ / 348 kcal | 
|---|---|
| Vetten | 1 g | 
| 其中饱和的 | 0.4 g | 
| Koolhydraten | 13 g | 
| 其中糖类 | 0.6 g | 
| waarvan Vezels | 0.3 g | 
| 蛋白质 | 3 g | 
| 盐 | 0.41 g | 
| 来源地方 | 中国 | 
| Ingrediënten | Water, Rijst, Radijs, Maiszetmeel, Sojaloe, Suiker, Zout, Ui, Droge Garnalen 0.4%. Opslagconditie: Diepgevroren bewaren op -18 graden. | 
