食材
Een simpel recept voor een heerlijke pizza met rendang lamsgehakt.
Ingrediënten - voor 1 persoon
- 1 pizzabodem Ø 14 cm
- 250 gram lamsgehakt
- 100 ml water
- 1 ui (in plakken gesneden)
- 1 wortel (in plakken gesneden) **
- 200 gram mozzarella kaas **
- 50 gram rucola **
- 150 ml kokosnootmelk *
- 120 gram rendang kerriepasta *
- 2 tenen knoflook (fijngesneden) *
* Verkrijgbaar in onze webshop
* Verkrijgbaar in onze fysieke winkels
Bereidingswijze
- Verhit 1 eetlepel olie in de pan op matig vuur, bak het knoflook samen met de uien en de wortels.
- Voeg vervolgens rendang kerriepasta toe.
- Voeg het fijngesneden lamsvlees en de kokosnootmelk toe. Laat het meekoken gedurende 3 à 4 minuten
- Bak het lamsvlees op matig vuur, maar laat het niet te gaar worden. Verspreid het lamsvlees over de pizzabodem en beleg het met mozzarella.
- Wanneer de pizza klaar is, bestrooi met pittige rucola
Vond je dit een leuk recept? Deel hem dan met je vrienden!