Ingrediënten
400 gr kippendijfilet
1 el honing
Snufje zout
1 teen knoflook geperst
3 el pittige marinade voor kip (zie hieronder)
1/2 rode peper
1 bosui
1/2 krop sla
Witte rijst
Geroosterde sesamzaadjes
Methode
Marineer de kippendijfilet met de Pittige Marinade voor Kip, zout, knoflook en honing.
Marineer minimaal 30 minuten van te voren, maar het liefst een hele nacht.
Kook ondertussen de rijst zoals vermeld staat op de verpakking.
Hak de rode peper fijn en de bosui in ringetjes.
Verhit een koekenpan en gril de kip aan beide kanten.
Maak een Wrap van een blaadje sla, schep er wat rijst in samen met een stukje kip.
Garneer met bosui en rode peper en wat sesamzaadjes.
Serveersuggestie
In plaats van een grillpan kun je de kip ook op de BBQ roosteren. Je kunt ook de rijst voor noedels vervangen.