All Groo Frozen Seafood Gun Mandu Korean Dumpling for Fry 540g
Gyoza, mandu, dumpling or dumpling are small packets of dough with a filling. The Korean mandu are similar to the Japanese gyoza, because in terms of dough something thinner and narrower. As a result, they are smaller and eventually become crisper. In addition, the filling is often more refined. Seafood gun mandu is wonderfully filled with seafood, glass noodles and tofu / tofu.
- Delivery via a professional delivery service with conditioned transport
- Live track and trace
| Calories | 806 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Fat | 8.0 g |
| saturated fat | 1.0 g |
| Carbohydrates | 18.0 g |
| of which sugars | 1.0 g |
| of which fiber | 1.0 g |
| Protein | 12.0 g |
| Salt | 0.8 g |
| Ingredients | TARWEMEEL (22%), INKTVIS (16%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Water, Maïsolie, Prei, Bosui, Tofu (SOJA), SOJAPROTEÏNE, TONIJN (3%), Ui, Geoxideerd Tapiocazetmeel, Radijs, Suiker, GARNALENPOEDER (1%), Knoflook, Zout, Sojasaus [Ontvette SOJABONEN, Water, Zuurteregelaar (E500(ii)), Zout, Glucose-Fructosestroop, TARWE, Alcohol, Gistextract], Smaakversterker (E621), SESAMOLIE, Groene Zeewier Poeder, Gember, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420), Zwarte Peper Poeder. Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. |