All Groo Frozen Vegetable Gyoza Mandu Korean Dumpling 540g
- Delivery via a professional delivery service with conditioned transport
- Live track and trace
| Calories | 1130 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Fat | 3.8 g |
| saturated fat | 1.1 g |
| Carbohydrates | 50.0 g |
| of which sugars | 2.0 g |
| of which fiber | 2.0 g |
| Protein | 8.1 g |
| Salt | 1.0 g |
| Ingredients | TARWEMEEL (37%), Tofu (16%) (SOJA), SOJAPROTEÏNE, Ui (7%), Bosui (7%), Kool (6%), Gedroogd Radijs (3%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Maiszetmeel, Bieslook, Maisolie, SESAMOLIE, Zout, Suiker, Knoflook, Sojasaus (Water, SOJA, TARWE, Zout), Gember, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies: (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Koken: Breng water in een grote pan aan de kook, voeg de dumplings toe en kook ze gedurende 3 minuten. (water kan naar eigen wens ook worden vervangen met een willekeurige bouillon). 2. Magnetron: Leg de dumplings samen met 2 eetlepels water in een magnetronbestendige schaal. Bedek de schaal en verwarm de dumplings in de magnetron op de hoogste stand gedurende 3 minuten. 3. Stomen: Voeg water toe in de stomer en stoom de dumplings met gesloten deksel gedurende 5 à 6 minuten. 4. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 5. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier. |