Nissin Cup Instant Noodles Spicy Seafood Flavour 75g
Nissin cup noodles spicy seafood flavor is a delicious ready-made noodle in a cup. This cup noodle is flavored with spicy seafood, adding a unique twist to the classic cup noodle.
- Free shipping from €39
- All authentic Asian A brands under 1 roof
- Secure payment with iDeal, credit card, WeChat and other payment methods
Remove the lid from the cup and open the packet containing the spices and add the spices into the cup.
Add boiling water to about 80% of the cup.
Let the noodles stand for about 3-5 minutes until the noodles are cooked through and expanded.
After 3-5 minutes, remove the lid and stir the noodles again.
Enjoy your delicious cup noodles!
| Calories | 1798 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Fat | 17.3 g |
| saturated fat | 6.7 g |
| Carbohydrates | 57.1 g |
| of which sugars | 5.7 g |
| of which fiber | 5.3 g |
| Protein | 10.8 g |
| Salt | 4.6 g |
| Origin | Hong Kong (China) |
| Ingredients | TARWEMEEL, Palmolie, Gemodificeerd Tapiocazetmeel, Gedroogde Groenten [Kool, Mais, Rode Paprika, Groene Ui], Smaakstof en Aroma (Varken, Kip, ST. JACBOBSSCHELP, INKTVIS, GARNALEN, VIS, COQUILLE), Zout, Gedroogd Ei [EIPOEDER, TARWEMEEL, Bevochtigingsmiddel (E420), SOJAPROTEÏNE, Maisolie, Maiszetmeel, Zout, Witte Suiker, Smaakversterker (E621), Rijsmiddel (E503)], Smaakversterker (E621, E635), Dextrose, Sojasauspoeder [SOJA, TARWE, Zout], Gedroogde INKTVIS, Niet-Zuivel Creamer [Glucosestroop, Gehydrogeneerde Palmolie, MELKPROTEÏNE, Stabilisator (E340, E451), Emulgator (E471), Antiklontermiddel (E551)], Kruiden, Gistextract, Uienpoeder, Knoflookpoeder, Zuurteregelaar (E170, E501, E451, E500, E330), Gehydrolyseerd SOJAPROTEÏNE, Zoutvervanger (E508), Verdikkingsmiddel (E412, E466), Kleurstof (E150a, E162, E160a), Chinese Kool Poeder, Emulgator (E475), Antioxidant (E307b, E304). Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht. Gelieve dit product niet bewaren met objecten die een sterke geur bevatten. Anders kan er geuroverdracht plaatsvinden. |