|
Ingredients |
Rijstcake (83%): Rijst, Zout, Zuurteregelaar (E330), GRAAN Alcohol. Saus (17%): Suiker, Kruiden [SOJASAUS, MALTODEXTRINE, Dextrine, Kelp Concentraat, Gefermenteerde ANSJOVISSAUS, Gistextract, Smaakversterker (E635)], Gemodificeerde Zetmeel, SOJASAUSPOEDER, Knoflookpoeder, Gedroogde Gist, Smaakversterker (E621), Zout, Tomatenpoeder, Azijnpoeder, Uienpoeder, Peterselie Vlokken, Zuurteregelaar (E341), Chili Aroma, Caramel Kleurstof, Jalapeño Aroma Olie, Zoetstof (E951), Antiklontermiddel (E551), Zwarte Peperpoeder, Kruidnagel Poeder, Nootmuskaat Poeder. Waarschuwing voor de Fenylketonurie: Dit product bevat Aspartaam E951 (een bron van Fenylalanine). Bereidingswijze: Zet de rijstcake, saus en 20ml water in de cup en mix het samen. Doe de deksel deels bovenop de cup en verwarm vervolgens in de magnetron gedurende 1,5-2 minuten (1000W) of 2,5-3 minuten (700W). Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht. Inhoud rijstcake bevat zakje droogmiddel. Houd uit de buurt van kinderen en het is niet geschikt voor consumptie. |