Gyozacupjes met surimisalade

View the ingredients and easily add them to your shopping cart.

Grouped product items
Can be Added Image Product Qty Price
Shirakiku Frozen Seasoned Masago Shiny Orange 500g
Frozen
Shirakiku Frozen Seasoned Masago Shiny Orange 500g
€16.85
S&B Prepared Wasabi in Tube 43g S&B Prepared Wasabi in Tube 43g
€1.99
Happy Belly Gyoza Skin 10x10cm 300g
Frozen
Happy Belly Gyoza Skin 10x10cm 300g
€2.40
Do Do Frozen Crab Flavoured Sticks 250g
Frozen
Do Do Frozen Crab Flavoured Sticks 250g
€4.40
Information

Recept voor 30 stuks 



Ingrediënten 

  • ½ fles Japanse mayonaise *
  • 2 tl wasabi *
  • 100g surimisticks *
  • Masago (garnering) *
  • 30 gyozavellen *
  • Sap uit ½ verse limoen **
  • ½ komkommer **
  • Koriander (garnering) **
  • Mini muffinvormen 30 stuks **

* Verkrijgbaar in onze webshop


** Verkrijgbaar in onze fysieke winkels



Voorbereiding
Haal de gyozavellen en masago uit de vriezer en laat ze ontdooien.



Vulling
Snijd de komkommer en de surimisticks in kleine reepjes. Voeg de mayonaise, het sap van de limoen en de wasabi toe.



Meng ze goed door elkaar totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Zet ze opzij.

Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem een vel en leg het op een van de muffinholtes, druk voorzichtig aan zodat het een cupje wordt, druk de randen goed vast.

Herhaal deze stappen totdat alle holtes gevuld zijn met een gyozavel.

 

Bak ze circa 12 minuten midden in de oven totdat ze goudbruin zijn. Haal de cupjes eruit en laat ze afkoelen.

Vul ze met de salade en garneer de cupjes met de masago en een blaadje koriander.

Vind je dit een leuk recept? Deel hem dan met je vrienden!

Scroll to top
main product photo
Gyozacupjes met surimisalade
In stock