Visballen in currysaus

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Do Do Bevroren Visballen 200g
Aanbieding 42%
Diepvries
Do Do Bevroren Visballen 200g
Speciale prijs € 2,39 Normale prijs € 4,10
Supreme Kurkuma / Koenjit / Turmeric Gemalen 250g Supreme Kurkuma / Koenjit / Turmeric Gemalen 250g
Niet op voorraad
€ 4,10
Golden Diamond Gedroogde Szechuanpeper Korrel 113g Golden Diamond Gedroogde Szechuanpeper Korrel 113g
€ 5,30
Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml
€ 2,50
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
City Fresh Bevroren Limoenblaadjes 50g
Diepvries
City Fresh Bevroren Limoenblaadjes 50g
€ 1,20
Informatie

Ingrediënten


200g visballen
50g gele curry pasta
50 ml kokosnootmelk
Zout en suiker, naar smaak
1 limoengras
2 limoenbladeren
2 teentjes knoflook
1 ui
Viscurrypoeder:
2 el gedroogde koriander
½ el venkelzaad
4 gedroogde rode pepers
2 tl fenegriekzaad
1 tl zwarte peper
2 tl kurkuma (koenjit)

Zo maak je het


Maal de specerijen fijn en zet het opzij. Kneus de limoengras en snijd de knoflook en de uien fijn.

Verwarm olie in een pan. Voeg de limoengras, de limoenbladeren, de knoflook en de uien toe aan de pan. Roerbak tot het geurig wordt.

Viscurrypoeder
Meng de koriander, de venkelzaad, gedroogde pepers, fenegriekzaad, zwarte peper en de kurkuma in een kom. Zet het opzij.

Voeg vervolgens de curry pasta en een ½ theelepel van de viscurrypoeder toe.

Doe daarna de visballen en het water erbij en breng het tot kook gedurende 5 minuten.

Voeg als laatste de kokosnootmelk toe en breng het nogmaals tot kook gedurende 3 minuten.



Tip: Voor de authentieke viscurry gebruikt men een mix van verschillende specerijen. Meng het goed en bewaar dit in een goed afsluitbaar potje.

Scroll to top
main product photo
Visballen in currysaus
Op voorraad