Nigiri sushi met koolhydraatarme shirataki noedels

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Future Gepekelde Sushi Gember Schijfjes Roze 85g Future Gepekelde Sushi Gember Schijfjes Roze 85g
€ 1,40
Kameya Wasabi 42g Kameya Wasabi 42g
€ 3,40
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
Diepvries
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
€ 16,85
Mong Lee Shang Shirataki (Konjak) Noedels 238g
Vers
Mong Lee Shang Shirataki (Konjak) Noedels 238g
€ 3,70
Asian Food Service Geroosterd Zeewier Sushi Nori (10 Vellen) 25g Asian Food Service Geroosterd Zeewier Sushi Nori (10 Vellen) 25g
€ 2,80
Informatie

Voor deze sushi worden koolhydraatarme shiratakinoedels gebruikt, ideaal voor als je aan de lijn bent!  



Ingrediënten

  • Shirataki noedels *
  • 1 zeewiervel (nori) *
  • Wasabi *
  • Sojasaus *
  • Ingelegde gember *
  • Ingrediënten naar keuze (vis, garnalen, omelet, surimi, octopus, masago) *

* Verkrijgbaar in onze webshop



Voorbereiding
Haal de shirataki noedel uit de verpakking en spoel ze af onder de kraan. Kook de shirataki noedels in kokend water tot ze zacht zijn. Zet ze opzij voor later gebruik. Knipt het norivel in strookjes van 1cm. Snijd de vis in mooie plakjes van 3 à 4 cm en 2 tot 3 mm dik.



Bereidingswijze
Leg een plakje sashimi in uw linkerhand en smeer er met uw rechterwijsvinger een beetje wasabi op. Leg een shirataki noedel op de sashimi. Krom de vingers van uw linkerhand iets, zodat ze een kommetje vormen en druk de shirataki noedel voorzichtig op de vis. Pak een strookje nori-vel en leg in het midden van de nigiri, maak het vast aan de onderkant. 

Serveer de sushi met wasabi, sojasaus en ingelegde gember.

 



Vond je dit recept nuttig? Deel hem dan met je vrienden!

Scroll to top
main product photo
Nigiri sushi met koolhydraatarme shirataki noedels
Op voorraad