Ajinomoto Sweet & Spicy Beef Gyoza Koreaanse stijl 600g
Geniet van de gedurfde combinatie van Japanse dumplingtraditie en Koreaanse smaken met GB-GYOZA, gevuld met mals rundvlees, zoete rode paprika, sappige peer en pittige, hartige gochujangpasta. Deze dumplings hebben een zachte, smaakvolle vulling omhuld door een delicate deeglaag, perfect om te bakken, stomen, frituren of in de airfryer goudbruin en knapperig te bereiden. Een heerlijke snack, voorgerecht of lichte maaltijd.
Kookinstructies (Kook vanuit bevroren toestand):
Koekenpan:
-
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan.
-
Voeg de bevroren gyoza toe en bak 2 minuten op de platte kant.
-
Giet 60 ml water erbij, doe het deksel op de pan en laat 2 minuten koken.
-
Verwijder het deksel en bak nog 1 minuut totdat het water verdampt is.
Frituren: Frituur op 170–180°C gedurende ongeveer 2 minuten 30 seconden.
Stomen: Stoom op 100°C gedurende ongeveer 5 minuten.
Airfryer: Leg de gyoza apart in een enkele laag. Bak op 200°C gedurende ongeveer 8 minuten (afhankelijk van het model) tot ze goudbruin en knapperig zijn.
- Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
- Live te volgen track en trace
Calorieën | 161kcal per 100g |
---|---|
Vetten | 4.9g |
waarvan verzadigd vet | 1.4g |
Koolhydraten | 22g |
waarvan suikers | 5g |
Proteïne | 6.4g |
Zout | 1.3g |
Ingrediënten |
Witte kool, tarwebloem, rundvlees 15,3% (herkomst: EU), water, rode paprika 5,4%, ui, peer 3,3%, plantaardige oliën (raapzaad, sesam), bieslook, gochujangpasta 1,6% (rijst, water, maïsstroop, rode chilipoeder, zout, soja, alcohol, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, geconcentreerd knoflooksap, tarwegluten, Koji (Aspergillus oryzae), gistextract, maltodextrine), sojasaus (water, soja, tarwe, zout), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), suiker, zout, knoflook, tarwegluten, gemodificeerd zetmeel, gember, zetmeel, zuurteregelaar: citroenzuur, verdikkingsmiddel: gellangom, aroma, conserveermiddel: kaliumsorbaat, zwarte peper. |