All Groo Bevroren Gun Mandu Koreaanse Dumpling met Zeevruchten smaak om mee te bakken 540g
Gyoza, mandu, knoedel oftewel dumpling is een kleine pakketje van deeg met een vulling. De Koreaanse mandu is vergelijkbaar met de Japanse gyoza, omdat de textuur van de deeg netzo dun is. Hierdoor is de vorm smaller en wordt het uiteindelijk knapperiger. Daarbij is de vulling vaak verfijnder. Seafood gun mandu is heerlijk gevuld met o.a zeevruchten, glasnoedels en tofu/tahoe.
- Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
- Live te volgen track en trace
| Calorieën | 806 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Vetten | 8.0 g |
| waarvan verzadigd vet | 1.0 g |
| Koolhydraten | 18.0 g |
| waarvan suikers | 1.0 g |
| waarvan vezels | 1.0 g |
| Proteïne | 12.0 g |
| Zout | 0.8 g |
| Ingrediënten | TARWEMEEL (22%), INKTVIS (16%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Water, Maïsolie, Prei, Bosui, Tofu (SOJA), SOJAPROTEÏNE, TONIJN (3%), Ui, Geoxideerd Tapiocazetmeel, Radijs, Suiker, GARNALENPOEDER (1%), Knoflook, Zout, Sojasaus [Ontvette SOJABONEN, Water, Zuurteregelaar (E500(ii)), Zout, Glucose-Fructosestroop, TARWE, Alcohol, Gistextract], Smaakversterker (E621), SESAMOLIE, Groene Zeewier Poeder, Gember, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420), Zwarte Peper Poeder. Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies : (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 2. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. |