All Groo Bevroren Gyoza Mandu Koreaanse Dumpling met Garnalen 540g
Prijs per KG € 15,56
SKU
63015
Op voorraad
€ 8,40
Gyoza, mandu, knoedel oftewel dumpling is een klein pakketje van deeg met een vulling. De Koreaanse madu is vergelijkbaar met de Japanse gyoza, omdat de textuur van de deeg netzo dun is. Hierdoor is de vorm smaller en wordt het uiteindelijk knapperiger. Daarbij is de vulling vaak verfijnder. Shrimp gyoza mandu Korean dumpling is heerlijk gevuld met o.a tofu/ tahoe, wittekool en garnalen.
Dit betreft een diepvries/ vers product. Voor dit product gelden afwijkende verzendvoorwaarden.
- Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
- Live te volgen track en trace
| Calorieën | 646 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Vetten | 2.3 g |
| waarvan verzadigd vet | 0.4 g |
| Koolhydraten | 24.2 g |
| waarvan suikers | 2.3 g |
| waarvan vezels | 2.3 g |
| Proteïne | 6.6 g |
| Zout | 1.4 g |
| Ingrediënten | TARWEMEEL (22%), Wittekool, Surimi [KOOLVIS, Suiker, Bevochtigingsmiddel (E420), Emulgator (E452)], Water, GARNALEN (10%), Ui, Tofu (SOJA), INKTVIS, Aardappelzetmeel, Knoflook, Maïsolie, Oestersaus [OESTEREXTRACTEN, Water, Suiker, Smaakversterker (E621), Verdikkingsmiddel (E1420), Kleurstof (E150a)], Garnalenpoeder (1%) [Gedroogde GARNALENPOEDER, Dextrine, Suiker, Smaakversterkers (E621, E640, E635)], Suiker, Gember, Zout, SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies: (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Stomen: Voeg water toe in de stomer en stoom de dumplings met gesloten deksel gedurende 5 à 6 minuten. 2. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 4 à 5 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 3. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 4. In Soep: Kook de dumplings in de gewenste soep. Laat de dumplings nog 3 à 4 minuten sudderen wanneer ze blijven drijven. |