All Groo Bevroren Gyoza Mandu Koreaanse Dumpling met Groenten 549g

Prijs per KG € 13,33
SKU
63014
€ 7,20
Gyoza, mandu, knoedel oftewel dumpling is een klein pakketje van deeg met een vulling. De Koreaanse mandu is vergelijkbaar met de Japanse gyoza, omdat de textuur van de deeg netzo dun is. Hierdoor is de vorm smaller en wordt het uiteindelijk knapperiger. Daarbij is de vulling vaak verfijnder. Vegetable gyoza mandu is heerlijk gevuld met o.a groente, tofu/ tahoe en glasnoedels.
 
 
 
Dit betreft een diepvries/ vers product. Voor dit product gelden afwijkende verzendvoorwaarden.
  • Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
  • Live te volgen track en trace
Informatie
Calorieën 1130 kJ / 269 kcal
Vetten 3.8 g
waarvan verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 50.0 g
waarvan suikers 2.0 g
waarvan vezels 2.0 g
Proteïne 8.1 g
Zout 1.0 g
Ingrediënten TARWEMEEL (37%), Tofu (16%) (SOJA), SOJAPROTEÏNE, Ui (7%), Bosui (7%), Kool (6%), Gedroogd Radijs (3%), Glasnoedels (Zoete Aardappelmeel), Maiszetmeel, Bieslook, Maisolie, SESAMOLIE, Zout, Suiker, Knoflook, Sojasaus (Water, SOJA, TARWE, Zout), Gember, Zwarte Peper, Smaakversterker (E621), SOJAOLIE, Emulgator (E322 SOJA, E471), Bevochtigingsmiddel (E420). Opslagconditie: Bewaren bij -18 °C. Kookinstructies: (Niet ontdooien vóór gebruik) 1. Koken: Breng water in een grote pan aan de kook, voeg de dumplings toe en kook ze gedurende 3 minuten. (water kan naar eigen wens ook worden vervangen met een willekeurige bouillon). 2. Magnetron: Leg de dumplings samen met 2 eetlepels water in een magnetronbestendige schaal. Bedek de schaal en verwarm de dumplings in de magnetron op de hoogste stand gedurende 3 minuten. 3. Stomen: Voeg water toe in de stomer en stoom de dumplings met gesloten deksel gedurende 5 à 6 minuten. 4. Bakken: Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de dumplings gedurende 2 minuten op middenhoog vuur. Voeg vervolgens 3 eetlepels water toe en kook de dumplings met gesloten deksel voor ongeveer 2 minuten. Haal de deksel uit de pan en bak de dumplings totdat ze goudbruin en knapperig zijn. 5. Frituren: Verhit olie in de pan/frituurpan tot 170℃ en frituur de dumplings gedurende 2 à 3 minuten totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Evt. de overtollige olie van de dumplings afdeppen met papier.
Scroll to top
main product photo
All Groo Bevroren Gyoza Mandu Koreaanse Dumpling met Groenten 549g
€ 7,20
Op voorraad