Asian Home Gourmet Indonesische Nasi Goreng 50g
Asian Home Gourmet Indonesische Nasi Goreng is een heerlijke en authentieke kruidenmix die je helpt bij het maken van het beroemde Indonesische gebakken rijstgerecht in het comfort van je eigen huis. Deze kruidenmix bevat een mix van hoogwaardige kruiden en specerijen, waaronder chili, knoflook en garnalenpasta, die je rijst een rijke en hartige smaak geven die zowel pittig als aromatisch is.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Voeg de kruidenmix toe aan je gekookte rijst, samen met je keuze aan groenten, vlees of zeevruchten, en roerbak een paar minuten om een verrukkelijke en bevredigende maaltijd te creëren. Met zijn gebruiksvriendelijke verpakking en authentieke smaak is Asian Home Gourmet Indonesisch Nasi Goreng een must-have voor iedereen die van de Indonesische keuken houdt.
Bereidingswijze:
1. Verhit de olie in een wok of pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Garnalen toevoegen en 2-3 minuten roerbakken
2. Schep de garnalen lichtjes aan de kant van de wok.
3. Voeg een ei toe en roerbak 1 minuut vervolgens de Rijst en kruidenpasta toevoegen.
4. Drie minuten roerbakken.
5. Voeg de tomaten toe en roerbak 1 minuut of tot ze heet zijn.
| Calorieën | 795 kJ/ 190 kcal per 100g |
|---|---|
| Vetten | 11g |
| waarvan verzadigd vet | 1.8g |
| Koolhydraten | 16g |
| waarvan suikers | 8.3g |
| waarvan vezels | 5.3g |
| Proteïne | 5.3g |
| Zout | 10.4g |
| Herkomst | Thailand |
| Ingrediënten |
Ingrediënten: Tomatenpuree, sjalotten, sojaolie, zout, sojasaus (water, suiker, sojabonen, zout, tarwemeel), tamarinde, knoflook, gedroogde garnalen, suiker, rode chili, garnalenpasta (garnalen, zout). Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. Bewaaradvies: Bewaar op een droge en koele plaats, niet in direct zonlicht. |