Baixiang Instant Noedels met Rundvlees en Sauerkraut Smaak 152g
Baixiang Instant Noedels met Sauerkraut en Rundvleessmaak is een noedel product met Sauerkraut en Rundvleessmaak. Het wordt geleverd met een pakje kruiden dat een mix van ingrediënten bevat om de rundvleesbouillon te maken. Baixiang Instant Noedels met Sauerkraut en Rundvleessmaak is een populaire keuze voor diegenen die van een snelle noedelsoep houden.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Breng ongeveer 0,5 liter water aan de kook en voeg de noedels toe. Kook ze ongeveer 3 minuten en roer ze af en toe (dit is nodig om de noedels los van elkaar te krijgen). Terwijl de noedels koken, voeg je de kruidenmix toe. (dit kan ook in het begin van de kookproces)
Zodra de noedels gaar zijn, zet je het vuur en heb je een heerlijke warme noedelsoep met jouw favoriete bouillon!
| Calorieën | 1909 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Vetten | 23.3 g |
| waarvan verzadigd vet | 6.0 g |
| Koolhydraten | 53.2 g |
| waarvan vezels | 5.0 g |
| Proteïne | 8.2 g |
| Zout | 10.2 g |
| Ingrediënten | Noedels: TARWEMEEL, Palm Olie, Tapioca Zetmeel, Verdikkingsmiddel (E1420, E401, E412), GLUTENPOEDER, Zout, Stabilisator (E452, E451, E500), Conserveermiddel (E211), Emulgator (E471), Antioxidant (E319). Kruidenzakje: Zout, Suiker, Gehydrolyseerd SOJA-EIWIT (SOJA, TARWE, Water), MALTODEXTRINE, Kruidenpoeder (Witte Peper, Knoflook, Uien), Gistextract, Gedroogde Bosui, Zuurteregelaar (E330), Smaakversterker (E621, E635, E920), Verdikkingsmiddel (E415, E1420), Kleurstof (E150a), Kunstmatige Smaakstoffen. Sauszakje: Palmolie, Sjalot, Gepekelde Chili, Gepekelde Gember, SOJABONENPASTA, Kurkumapoeder, Conserveermiddel (E270), SOJAOLIE, Uienextract, Zonnebloemolie, Rode Paprika. Groentezakje: Gepekelde Groenten (MOSTERDKOOL, Gember, Chili), Zout, Koolzaadolie, Chilipoeder, Smaakversterker (E621, E635), Conserveermiddel (E270). Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht. |