Bak Kuet Teh: Chinese kruidensoep (vega versie)

China

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Furui Gedroogde Paddenstoelen 4-5cm A Klasse 100g Furui Gedroogde Paddenstoelen 4-5cm A Klasse 100g
€ 3,25
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Dynasty Gebakken Tofu 150g
Diepvries
Dynasty Gebakken Tofu 150g
€ 4,40
Great Harvest Tahoe Sticks 300g Great Harvest Tahoe Sticks 300g
€ 4,05
Xiang Long Lungkow Vermicelli 100g Xiang Long Lungkow Vermicelli 100g
€ 0,70
Informatie

Bereidingstijd: 35 minuten


Aantal personen: 3

INGREDIËNTEN

  • 1 zak gedroogde kruidenmix 
  • 1,5 liter water
  • 8 gedroogde sojastengels (fu zhu) 
  • 10 tofu puffs  
  • 9 gedroogde shiitake paddenstoelen 
  • 100g glasnoedels 
  • 1 zak enoki
  • 1 hele knoflookbol

ZO MAAK JE HET
Snijd de tofu puffs door de helft. Week de shiitake paddenstoelen in warm water voor circa 1 uur en verwijder vervolgens de steeltjes. Snijd de onderkant van de enoki paddenstoelen af en haal ze uit elkaar.

Kook 1,5 liter water in een pan. Voeg vervolgens het kruidenzakje en de shiitake paddenstoelen toe. Draai het vuur naar medium laag en laat het rustig koken voor circa 30 minuten. In de laatste 10 minuten voeg je de glasnoedels en de tofu puffs toe en kook vervolgens de gedroogde stengels (fu zhu) en enoki voor 5 minuten mee.

Verdeel de soep en de ingrediënten over 3 kommen.




Scroll to top
main product photo
Bak Kuet Teh: Chinese kruidensoep (vega versie)
Op voorraad