Beef Arroz Ala Cubana: rundvlees met rijst in Filipijnse stijl

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg
€ 3,50
Mama Sita's Caldereta Pikante Saus Mix 50g Mama Sita's Caldereta Pikante Saus Mix 50g
€ 2,75
Verse Bak Banaan (per kilo) Verse Bak Banaan (per kilo)
€ 4,20
Foreway Roerbakolie 185ml Foreway Roerbakolie 185ml
Niet op voorraad
€ 4,45
Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten


Aantal porties: 2-4



Dit gerecht bestaat uit rijst, rundvlees, uien, knoflook, aardappelen en wortels, geserveerd met gebakken ei en gebakken banaan.



INGREDIËNTEN

  • 25g Mama Sita’s Caldereta Mix
  • 500g mager rundergehakt
  • 450g rijst, gestoomd
  • 340g bakbanaan, gebakken
  • 4 spiegeleieren
  • 1 aardappel
  • 1 rode paprika
  • 60g wortels
  • 1 rode ui
  • 30g rozijnen
  • 2 el diepvriesdoperwten
  • 4 tl knoflook
  • 2 el olie

BEREIDINGSWIJZE


Los de calderetamix op in 125 ml water. Snijd de aardappel, rode paprika en wortels in kleine blokjes. Hak de knoflook fijn. Hak de ui. Snijd de bakbanaan.



Verhit olie in een pan, en sauteer de knoflook en uien 2 minuten. Voeg de rundergehakt toe, sauteer totdat het bruin kleurt en het water is opgelost. Voeg de opgeloste calderetamix toe en de rest van de ingrediënten (behalve de doperwten), doe de deksel op de pan en laat het nog 10 minuten koken of totdat de groenten gaar zijn.



Voeg de doperwten toe, doe de deksel op de pan en laat het nog 3 minuten koken of totdat de doperwten gaar zijn. Serveer het rundvlees met gekookt rijst op een bord met gebakken banaan. Leg er een spiegelei bovenop.

Scroll to top
main product photo
Beef Arroz Ala Cubana: rundvlees met rijst in Filipijnse stijl
Op voorraad