Runderstoofvlees in hoisinsaus en rode wijn

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g
€ 4,65
Lee Kum Kee Hoisinsaus 397g Lee Kum Kee Hoisinsaus 397g
€ 3,40
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Golden Diamond Gedroogde Mandarijnschil (Chan Pei) 170g Golden Diamond Gedroogde Mandarijnschil (Chan Pei) 170g
€ 7,00
Foreway Roerbakolie 185ml Foreway Roerbakolie 185ml
Niet op voorraad
€ 4,45
Golden Diamond Gedroogde Steranijs 454g Golden Diamond Gedroogde Steranijs 454g
€ 11,65
Bevroren Schenkelvlees per stuk
Diepvries
Bevroren Schenkelvlees per stuk
€ 18,25
Informatie

Bereidingstijd: 120 minuten
Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN

  • 400g riblappen
  • 200g aardappelen
  • 100g wortelen
  • 20g knoflook
  • 20g lente-ui
  • 15g suiker
  • 10g kaneel
  • 5g gedroogde Chinese mandarijnschillen
  • 2 stuks steranijs
  • 350ml water
  • 150ml rode wijn
  • 1 el olie

Sausmix:

  • 5 el hoisinsaus
  • 2 el premium oestersaus

BEREIDINGSWIJZE
Week de mandarijnschillen in water voor circa 30 minuten. Snijd intussen de riblappen, de wortelen en aardappelen in blokjes van 2 cm en de lente-uien in ringen.



Verhit olie in een diepe pan. Fruit de knoflook, lente-uien, kaneel en steranijs. Schenk de sausmix, rode wijn en water toe, gevolgd door de suiker en de gewelde mandarijnschillen. Breng het geheel aan de kook alvorens het stoofvlees, de wortelen en aardappelen toe te voegen. Draai het vuur naar medium laag en laat gedurende 2 uur sudderen of totdat het vlees mals is.

Scroll to top
main product photo
Runderstoofvlees in hoisinsaus en rode wijn
Op voorraad