Bereidingstijd: 120 minuten
Aantal personen: 4
INGREDIËNTEN
- 400g riblappen
- 200g aardappelen
- 100g wortelen
- 20g knoflook
- 20g lente-ui
- 15g suiker
- 10g kaneel
- 5g gedroogde Chinese mandarijnschillen
- 2 stuks steranijs
- 350ml water
- 150ml rode wijn
- 1 el olie
Sausmix:
- 5 el hoisinsaus
- 2 el premium oestersaus
BEREIDINGSWIJZE
Week de mandarijnschillen in water voor circa 30 minuten. Snijd intussen de riblappen, de wortelen en aardappelen in blokjes van 2 cm en de lente-uien in ringen.
Verhit olie in een diepe pan. Fruit de knoflook, lente-uien, kaneel en steranijs. Schenk de sausmix, rode wijn en water toe, gevolgd door de suiker en de gewelde mandarijnschillen. Breng het geheel aan de kook alvorens het stoofvlees, de wortelen en aardappelen toe te voegen. Draai het vuur naar medium laag en laat gedurende 2 uur sudderen of totdat het vlees mals is.