Bibim Guksu: Koreaanse pittige somennoedels

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g
€ 3,85
Wang Ingemaakte Halve Radijs in Gezoete Brine 350g Wang Ingemaakte Halve Radijs in Gezoete Brine 350g
€ 5,85
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Chung Jung One Bulgogi Marinade voor Rundvlees 280g Chung Jung One Bulgogi Marinade voor Rundvlees 280g
€ 2,50
Sempio Jin S Sojasaus 500ml Sempio Jin S Sojasaus 500ml
€ 3,25
O'Food Gochujang Hete Peper Pasta 500g O'Food Gochujang Hete Peper Pasta 500g
€ 5,45
O'Food Sesamolie 160ml O'Food Sesamolie 160ml
€ 6,45
Chung Jung One Maïssiroop 700g Chung Jung One Maïssiroop 700g
€ 3,70
Informatie

Bereidingstijd: 30 minuten


Aantal personen: 4



Bibim Guksu (비빔국수) is een simpel gerecht om klaar te maken en heerlijke maaltijd voor mensen die houden van pittig. Dit gerecht wordt koud geserveerd en is dus ook ideaal voor zomerse dagen!

INGREDIËNTEN

  • 400g ossenhaas
  • 5 el bulgogisaus
  • 200g somennoedels
  • 2 gekookte eieren
  • 1 Koreaanse peer
  • ¼ gele rettich
  • ½ komkommer
  • 1 tl geroosterde sesamzaadjes

Gochujang sausmix:

  • 4 el gojuchang
  • 4 el water
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el suiker
  • 1 tl maissiroop
  • 1 el sojasaus
  • ¼ tl zout
  • 1 tl sesamolie

ZO MAAK JE HET


Meng alle ingrediënten voor de gochujang sausmix in een kom en zet het opzij.



Snijd de ossenhaas in dunne plakken en marineer met de bulgogisaus. Laat het vlees minstens enkele uren, maar het liefst de hele nacht in de koelkast intrekken. 



Breng een grote pan met water aan de kook, leg voorzichtig de noedels erin en kook ze in 1 minuut beetgaar. Roer af en toe door de noedels, om plakken te voorkomen. Spoel de noedels met koud water af en besprenkel met een beetje sesamolie.



Breng opnieuw water aan de kook en leg de eieren erin. Kook ze in 8 minuten hard. Snijd de komkommer, de wortel en de gele rettich in fijne repen. Snijd de peer in blokjes. 



Haal de ossenhaas uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Verwarm vervolgens olie in een pan en roerbak de ossenhaas snel gaar.



Doe de afgekoelde noedels in een grote kom en voeg alle gesneden groenten en vlees toe. Mix alles door elkaar en breng het op smaak met de gochujang saus. Strooi de sesamzaadjes over de noedels heen. 

Scroll to top
main product photo
Bibim Guksu: Koreaanse pittige somennoedels
Op voorraad