Paksoi met paddenstoelen in sojasaus

Dit is een gezonde klassieker in de Chinese keuken en een van de must-have gerechten tijdens Chinees Nieuwjaar. Na veel vlees zal dit groentegerecht heerlijk verfrissend smaken.

Ingrediënten
  • 250g paksoi
  • 200g paddenstoelen

Smaakmakers:

  • Knoflookschijfjes
  • Sojasaus
  • Maizena met water
  • Zout 
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g
€ 2,90
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Furui Gedroogde Paddestoelen (gesneden) 100g Furui Gedroogde Paddestoelen (gesneden) 100g
€ 3,25
Informatie
  1. Verhit wat olie in de pan en roerbak de paksoi met knoflook 30 seconden. Voeg wat zout toe en leg de paksoi in een cirkel op een bord.
  2. Roerbak de paddenstoelen 1 minuut, voeg water toe en smoor het 5 minuten. Voeg dan zout, sojasaus en de maïzena met water toe, en roerbak het 20 seconden.
  3. Giet de paddenstoelen in het midden van het bord met paksoi.



Scroll to top
main product photo
Paksoi met paddenstoelen in sojasaus
Op voorraad