Budae Jjigae: Koreaanse stoofpot

Korea

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
MLS Bevroren Vegetarische Mini Worstjes 600g
Diepvries
MLS Bevroren Vegetarische Mini Worstjes 600g
Niet op voorraad
€ 9,65
Knorr Kippenbouillon 20g Knorr Kippenbouillon 20g
€ 0,55
Dynasty Tofu Stevig 500g
Vers
Dynasty Tofu Stevig 500g
€ 2,65
Furui Gedroogde Paddenstoelen 4-5cm A Klasse 100g Furui Gedroogde Paddenstoelen 4-5cm A Klasse 100g
€ 3,25
Sempio Jin S Sojasaus 500ml Sempio Jin S Sojasaus 500ml
€ 3,25
Wang Rode Peper Poeder Gemalen (grof) 453g Wang Rode Peper Poeder Gemalen (grof) 453g
€ 8,60
CJ Bibigo Gesneden Mat Kimchi 500g
Aanbieding 25%
Vers
CJ Bibigo Gesneden Mat Kimchi 500g
Speciale prijs € 4,99 Normale prijs € 6,65
Chung Jung One Luncheon Gemaksvlees 340g Chung Jung One Luncheon Gemaksvlees 340g
€ 5,80
Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten


Aantal personen: 4



Een goedgevulde stoofpot met kimchi, tahoe, luncheon meat, worstjes, noedels en paddenstoelen.



INGREDIËNTEN

  • 3 pakjes instant ramen
  • 1 liter kippenbouillon
  • 340g luncheon meat
  • 4 knakworstjes
  • 1 stevige tahoe
  • 100g enoki paddenstoelen
  • 10 shiitake paddenstoelen
  • 160g kimchi
  • 3 plakjes cheddar kaas
  • 2 lente-uien
  • 1 el gochujang

Sausmix:

  • 2 el gojuchang
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el chilivlokken
  • 1 tl appelazijn
  • 1 tl sojasaus
  • 1 tl suiker
  • 2 el water

ZO MAAK JE HET


Snijd de luncheon meat, de worstjes, de tahoe in plakjes. Snijd de onderkant van de enoki eraf en haal ze uit elkaar. Snijd de shiitake paddenstoelen in dunne repen. De kimchi in grove stukken, de lente-uien en knoflook fijn. Meng in een kom de ingrediënten voor de sausmix.



Breng de kippenbouillon tot kook en voeg al roerend 1 eetlepel gochujang toe. Leg de noedels in de pan, met daarop de knakworstjes, luncheon meat, tahoe, paddenstoelen, lente-uien en de kimchi. Kook de noedels gedurende 4 minuten.



Zet het vuur uit en leg daarbovenop de plakjes kaas. Zodra de kaas is gesmolten verdeel je de noedels, de groente en het vlees over 4 kommen. Serveer met de sausmix.

Scroll to top
main product photo
Budae Jjigae: Koreaanse stoofpot
Op voorraad