Macro Bowl met adukibonen en misodressing

Makkelijk, voedzaam én lekker: dat is de Macro Bowl. Een gebalanceerde maaltijd met de drie macronutriënten koolhydraten, proteïne en vetten. Dikke plus: je kunt lekker mixen en matchen met je favoriete ingrediënten.

Japan
Ingrediënten
  • Zilvervliesrijst
  • Olijfolie
  • Hennepzaad
  • Zwarte sesamzaad

Toppings:

  • Gekookte adukibonen
  • Rode biet
  • Wortel
  • Komkommer
  • Kiemgroenten
  • Hummus

Dressing:

  • 4 el citroensap
  • 2 el esdoornsiroop
  • 2 el olijfolie
  • 1-2 tl gochujang of misopasta
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Golden Diamond Gedroogde Adzuki Bonen (Chek Siu Dau) 227g Golden Diamond Gedroogde Adzuki Bonen (Chek Siu Dau) 227g
€ 2,10
Double Pagoda Geroosterde Zwarte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Zwarte Sesamzaden 60g
€ 3,85
O'Food Gochujang Hete Peper Pasta 500g O'Food Gochujang Hete Peper Pasta 500g
€ 5,45
Golden Diamond Pandan Zilvervliesrijst 1kg Golden Diamond Pandan Zilvervliesrijst 1kg
€ 3,90
Hikari Shinshu Shiro Miso Wit 400g Hikari Shinshu Shiro Miso Wit 400g
€ 3,40
Informatie
  1. Bereid de zilvervliesrijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de rode biet in plakjes en besprenkel ze met olijfolie. Plaats het op bakpapier en bak het 15 minuten of totdat het zacht is. Laat het afkoelen.
  3. Was en snijd intussen de wortel, komkommer en kiemgroenten. Meng de ingrediënten voor de dressing in een kommetje totdat het een romig geheel is.
  4. Schep de zilvervliesrijst in een kom. Leg de toppings er bovenop. Doe de dressing eroverheen, en besprenkel het met wat hennepzaad en sesamzaad.



Scroll to top
main product photo
Macro Bowl met adukibonen en misodressing
Op voorraad