Ingrediënten
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 2
INGREDIËNTEN
- 200g gekookte noedels
 - 175g hamlappen
 - 50g taugé
 - 1 lente-ui
 - ½ kleine wortel
 - 2 el Premium oestersaus
 - 2 el Double Deluxe sojasaus
 
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de hamlappen in dunne plakken en marineer het vervolgens met 1 eetlepel premium oestersaus voor 10 minuten.
Verhit olie in een wok en roerbak de hamlappen circa 5 minuten op middelhoog vuur of totdat het gaar is. Voeg de groenten en gekookte noedels toe aan de wok met de rest van de sauzen en roerbak nog 5 minuten mee of totdat alles goed warm is.
Variatietips:
- Voor een extra kick: voeg 1 eetlepel Chiu Chow chili-olie toe voor het opdienen.
 - Voor een vegetarische versie: laat het vlees achterwege en vervang de premium oestersaus door vegetarische roerbaksaus.