Pei Daan So: pastei met gefermenteerde ei

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Future Gepekelde Sushi Gember Schijfjes Wit 1kg Future Gepekelde Sushi Gember Schijfjes Wit 1kg
€ 5,80
Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g
€ 3,85
Spring Home Bevroren Roti Vellen Naturel 320g (5stuks)
Diepvries
Spring Home Bevroren Roti Vellen Naturel 320g (5stuks)
€ 2,40
Aigostar Dragon Pro 30LDX Hetelucht Airfryer Aigostar Dragon Pro 30LDX Hetelucht Airfryer
€ 56,99
Shen Dan Geconserveerde Gezouten Eendeneieren 6st 408g Shen Dan Geconserveerde Gezouten Eendeneieren 6st 408g
Niet op voorraad
€ 5,55
Golden Diamond Lotuszaad Pasta 500g Golden Diamond Lotuszaad Pasta 500g
€ 6,99
Informatie

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 4



DIT HEB JE NODIG

  • 1 pak roti paratha
  • 5 pei daan
  • 50g gepekelde gember
  • 1 zak lotuszaadpasta
  • 1 ei
  • Witte sesamzaad
  • Airfryer

ZO MAAK JE HET
Haal de roti paratha uit de vriezer en laat het een paar minuten ontdooien, zodat het net vouwbaar is. Snijd de roti paratha in twee helften.



Bestrijk de roti paratha met lotuspasta en houd de randen vrij. Strooi vervolgens de gepekelde gember over de lotuspasta. Leg een halve pei daan (met de bolle zijde naar beneden) in het midden van het vel. Vouw de randen naar elkaar toe en druk het goed aan. Bestrijk de bolle zijde met ei en bestrooi eventueel wat sesamzaadjes er boven op. Herhaal deze stap voor de overige eieren.



Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Leg de pasteitjes in de airfryer. Bak de pasteitjes circa 10 minuten en draai ze vervolgens om en bak ze daarna nog 2 minuten tot ze goudbruin zijn.

Scroll to top
main product photo
Pei Daan So: pastei met gefermenteerde ei
Op voorraad