Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
DIT HEB JE NODIG
- 1 pak roti paratha
- 5 pei daan
- 50g gepekelde gember
- 1 zak lotuszaadpasta
- 1 ei
- Witte sesamzaad
- Airfryer
ZO MAAK JE HET
Haal de roti paratha uit de vriezer en laat het een paar minuten ontdooien, zodat het net vouwbaar is. Snijd de roti paratha in twee helften.
Bestrijk de roti paratha met lotuspasta en houd de randen vrij. Strooi vervolgens de gepekelde gember over de lotuspasta. Leg een halve pei daan (met de bolle zijde naar beneden) in het midden van het vel. Vouw de randen naar elkaar toe en druk het goed aan. Bestrijk de bolle zijde met ei en bestrooi eventueel wat sesamzaadjes er boven op. Herhaal deze stap voor de overige eieren.
Verwarm de airfryer voor op 200 °C. Leg de pasteitjes in de airfryer. Bak de pasteitjes circa 10 minuten en draai ze vervolgens om en bak ze daarna nog 2 minuten tot ze goudbruin zijn.