Chana Masala: Indiase kikkererwtencurry

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Arm & Hammer Pure Baking Soda 454g Arm & Hammer Pure Baking Soda 454g
€ 1,85
TRS Chick Peas Kikker Erwten 500g TRS Chick Peas Kikker Erwten 500g
Niet op voorraad
€ 3,20
Wiko Zeezout 100g Wiko Zeezout 100g
Niet op voorraad
€ 2,30
Ashoka Knoflook Naan 340g
Aanbieding 37%
Diepvries
Ashoka Knoflook Naan 340g
Speciale prijs € 2,99 Normale prijs € 4,75
Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr
Niet op voorraad
€ 1,85
Informatie

Voorbereiding: 15 minuten


Kooktijd: 40 minuten


Totaal: 55 minuten



INGREDIËNTEN

  • 200g kikkererwten
  • 50 ml kookolie
  • 120g rode ui, gehakt
  • 2 tomaten, in stukjes
  • 20g Chana Masala-kruidenmix
  • 1 tl zout
  • ½ tl baking soda

Garnering:

  • Koriander

Bijgerecht:

  • Naanbrood

ZO MAAK JE HET


Week de kikkererwten de dag van tevoren in ruim water. Giet af.



Verhit 50 ml kookolie in een grote pan. Bak de gehakte rode uitjes totdat het goudbruin is. Voeg stukjes tomaat toe en roer. Voeg 20g van de Chana Masala-kruidenmix toe, 1 theelepel zout, en de kikkererwten. Roer 5 minuten lang, voeg dan 800 ml water toe. Mix ½ theelepel baking soda. Breng het aan de kook en doe de deksel op de pan. Laat het op een laag vuurtje 40 minuten rustig doorkoken. Doe in de laatste paar minuten het naanbrood in een voorverwarmde oven op 205°C.



Garneer de kikkererwten met koriander. Serveer met naanbrood.



Scroll to top
main product photo
Chana Masala: Indiase kikkererwtencurry
Op voorraad