Chinese taco's met avocado, zwarte bonen en seitan

China

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Gekruide Rijstazijn 207ml Lee Kum Kee Gekruide Rijstazijn 207ml
€ 2,85
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Dagverse Avocado Per Stuk
Vers
Dagverse Avocado Per Stuk
Niet op voorraad
€ 1,70
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
Diepvries
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
€ 1,50
Lee Kum Kee Zwarte Bonen Knoflooksaus 368g Lee Kum Kee Zwarte Bonen Knoflooksaus 368g
€ 3,99
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus 368g
Aanbieding 31%
Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus 368g
Speciale prijs € 2,49 Normale prijs € 3,60
Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten


Aantal porties: 2



Verse groene paprika's in de wok gebakken en op smaak gebracht met rijke zwartebonen-knoflooksaus, sojasaus en seitan. Geserveerd in taco's en gegarneerd met romige avocado, radijs, verse rode peper en rode ui. Een Chinese variant op de Mexicaanse taco! Een eenvoudig en ongecompliceerd doordeweeks gerecht zonder gedoe.



INGREDIËNTEN

  • 200g seitan, uitgelekt, in reepjes
  • 4 taco's of tortilla's
  • 2 grote groene paprika's, in reepjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 kleine witte uien, in halve ringen
  • 1 el koolzaadolie
  • 1 rode peper, fijngehakt

Tortillavulling:

  • 100g radijs, fijngesneden
  • 2 el Lee Kum Kee kruidige rijstazijn
  • 2 el vegan mayonaise
  • 1 el Lee Kum Kee chili-knoflooksaus
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 rijpe avocado, fijngeprakt

Smaakmakers:

  • 1-2 el Lee Kum Kee premium lichte sojasaus
  • 1 el Lee Kum Kee zwartebonen-knoflooksaus

Garnering:

  • Korianderblaadjes

BEREIDINGSWIJZE


Verhit een wok op middelhoog vuur en voeg de koolzaadolie toe. Voeg de knoflook, peper en uien toe, bak 1 minuut tot de uien glazig goudbruin, een beetje rokerig en aan de randen dichtgeschroeid zijn. Doe de groene paprika erbij en bak ze 10 seconden, voeg dan de seitanreepjes toe en roer goed door. Voeg daarna de Lee Kum Kee zwartebonen-knoflooksaus toe en schud alles om.



Breng op smaak met Lee Kum Kee premium lichte sojasaus en roerbak tot de seitan overal goed is bedekt. Haal het van het vuur en schep het op een bord.



Verwarm ondertussen de taco's 20 seconden aan elke kant. Zet ze apart op een voorverwarmd bord, afgedekt met aluminiumfolie. Laat ze in de oven tot je ze serveert.



Maak de rode ui-rijstazijn: snijd de rode ui in halve ringen, doe deze in een kom en voeg kruidige rijstazijn toe. Prak de avocado fijn en zet apart. Snijd de radijs in plakjes en zet apart. Meng de Lee Kum Kee chili-knoflooksaus in een kommetje met de vegan mayonaise.



Vul een taco door in het midden een deel van de zwartebonen-paprika-seitan te scheppen. Doe hierop wat ingelegde rode uien, radijs, romige avocado en de dressing met chili-knoflook-mayonaise.



Garneer tot slot met wat verse korianderblaadjes.



Scroll to top
main product photo
Chinese taco's met avocado, zwarte bonen en seitan
Op voorraad