Chinees-Surinaamse Cha Sew: geroosterd varkensvlees

Surinaams Hindoestaans

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lufo Cha Sew Rode Marinade 300g Lufo Cha Sew Rode Marinade 300g
Niet op voorraad
€ 4,95
Golden Diamond Bevroren Kousenband (3/5cm) 500g
Diepvries
Golden Diamond Bevroren Kousenband (3/5cm) 500g
€ 2,70
Dynasty Pandan Rijst 1kg Dynasty Pandan Rijst 1kg
€ 2,60
Informatie

Bereidingstijd: 45-60 minuten


Aantal porties: 4



Cha Sew is een immens populair gerecht uit de Kantonese keuken. De naam “Cha Sew” verwijst naar een kookmethode in de oven die het vlees smaakt geeft en heerlijk doet geuren. Ontdek nu waarom dit gerecht zo in trek is!

INGREDIËNTEN

  • 250g varkensvlees
  • 1-2 el Lufo Cha Sew marinade
  • 1 el rum of wijn
  • Olie

Serveer met:

  • Kousenband
  • Rijst

BEREIDINGSWIJZE


Voeg 1-2 eetlepels Lufo Cha Sew-Marinade toe aan het vlees en laat het minstens 30 minuten intrekken, of langer voor een vollere smaak. Voeg 1 eetlepel rum of wijn toe aan de marinade. Rooster het gaar in de oven of op de barbecue, of roerbak het in de wokpan met wat olie. Serveer met kousenband en rijst.



Variatietips

  • In plaats van varkensvlees kun je ook kip gebruiken
  • In plaats van rijst kun je Cha Sew ook serveren op brood
Scroll to top
main product photo
Chinees-Surinaamse Cha Sew: geroosterd varkensvlees
Op voorraad