Tjap Tjoi met garnalen

Tjap tjoi: wie kent dit Chinese groentegerecht niet? Met Lufo's Chinese marinade tover je deze afhaalklassieker zó op tafel!

4-5 personen
Gemiddeld
Surinaams Hindoestaans
Ingrediënten
Op basis van 4-5 personen
  • 4 el Lufo Chinese Marinade
  • 750g grote ontdarmde garnalen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 uien
  • 500g Pak soi
  • 3 el olie
  • Snufje zout
  • Sesamolie (optioneel)

Serveer met:

  • Witte rijst
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Dagverse Shanghai Paksoi 500g
Vers
Dagverse Shanghai Paksoi 500g
€ 3,80
Lufo Chinese Marinade 300g Lufo Chinese Marinade 300g
€ 4,95
Wiko Zeezout 100g Wiko Zeezout 100g
Niet op voorraad
€ 2,30
Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml
Aanbieding 29%
Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml
Speciale prijs € 2,49 Normale prijs € 3,50
Dynasty Pandan Rijst 1kg Dynasty Pandan Rijst 1kg
€ 2,60
Informatie

Bereidingstijd: 30-35 minuten

  1. Laat de garnalen ontdooien in een bak met water.
  2. Snijd intussen de paksoi aan de onderkant weg zodat je losse blaadjes krijgt, zonder de harde stukjes aan de witte kant van de paksoi. Was daarna de paksoi goed schoon.
  3. Schil de uien, snijd ze in 4 partjes en maak de uien per laag los, zodat je ‘bootjes’ krijgt. Snijd ook de paprika’s door de helft en verwijder de zaadjes. Spoel de paprika’s schoon en snijd ze in reepjes.
  4. Zodra de garnalen zijn ontdooid, kun je ze afgieten. Voeg er 4 eetlepels Lufo Chinese Marinade aan toe en meng goed zodat de smaak kan intrekken.
  5. Verhit de pan met twee eetlepels olie, fruit de uien op middelmatig vuur en voeg wat zout toe naar smaak. Zodra de uien glazig zijn, haal je ze uit de pan en laat je ze uitlekken.
  6. Doe de gemarineerde garnalen in dezelfde pan met olie en roerbak deze ongeveer 5 minuten totdat ze bijna gaar zijn. Voeg daarna de paksoi en paprika toe en roerbak voor 5 minuten. Voeg nu de gefruite uien toe aan het gerecht en roerbak totdat de groenten gaar zijn.
  7. Optioneel
    Voeg tot slot 4 druppels sesamolie toe aan het gerecht voor de geur en smaak en zet daarna het vuur uit.
Scroll to top
main product photo
Tjap Tjoi met garnalen
Op voorraad