Romige kokospudding

Hong Kong (China)
Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten


Wachttijd: 7 uur


Aantal porties: 8

 



DIT HEB JE NODIG 

  • 28g gelatinepoeder

  • 160g suiker 

  • 500 ml water

  • 200 ml dessert kokosmelk

  • 500 ml volle melk

  • 100 ml ongeklopte slagroom 

  • Konijnenmal


ZO MAAK JE HET
Meng in een kom de slagroom en de melk. Meng in een andere kom de suiker en de gelatine.

Breng 500 ml water met de suikermix aan de kook. Blijf constant roeren totdat de suiker en de gelatine is opgelost. Voeg de kokosmelk, volle melk en de slagroom toe en meng het goed door elkaar.

Giet het kokosmengsel in een glazen kom of mal en plaats het kokosmengsel minstens een uur in de vriezer. Zet het vervolgens 6 uur in de koelkast om het op te laten stijven.

Snijd de pudding daarna in blokken, en serveer. 



Scroll to top
main product photo
Romige kokospudding
Op voorraad