Romige mango-kokospudding

Hong Kong (China)

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten


Aantal porties: 6



INGREDIËNTEN

  • 400g mangopuree
  • 100ml ongeklopte slagroom
  • 200ml kokosmelk
  • 200ml volle melk
  • 20g gelatinepoeder
  • 60g suiker
  • 80ml water

 


BEREIDINGSWIJZE


Meng de suiker en de gelatine in een kom. Breng water met de suikermix aan de kook. Blijf constant roeren totdat de suiker en de gelatine is opgelost. Voeg de kokosmelk, volle melk, slagroom en mangopuree toe en meng het goed door elkaar. Laat het nog circa 3 minuten koken op zacht vuur.



Giet het mangokokosmengsel in een glazen schaal en plaats het in de koelkast om het op te laten stijven. Snijd de mangokokospudding daarna in blokken.

 

Scroll to top
main product photo
Romige mango-kokospudding
Op voorraad