Entrecôte met zwarte pepersaus

2 personen
Gevorderd
15 minuten
Ingrediënten
Op basis van 2 personen
  • 350g entrecôte
  • 1 el  versgemalen zwarte peperkorrels
  • 2 el zwarte pepersaus
  • 2 knoflooktenen
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 el olie

Marinade

  • 1 el oestersaus
  • 1 el versgemalen zwarte peperkorrels
  • 1 el zwarte pepersaus
  • 1 tl maiszetmeel
  • 1 tl geroosterde sesamolie 
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Zwarte Peper Saus 350g Lee Kum Kee Zwarte Peper Saus 350g
€ 4,55
Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g
€ 2,90
Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g
Aanbieding 28%
Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g
Speciale prijs € 1,55 Normale prijs € 2,15
Kikkoman Geroosterde Sesamolie 125ml Kikkoman Geroosterde Sesamolie 125ml
€ 4,45
Informatie
  1. Snijd de entrecôte in blokken van 2 cm x 2 cm. Voeg de oestersaus, zwarte pepersaus, versgemalen zwarte peper, maiszetmeel en de sesamolie toe. Meng alles goed door elkaar en marineer voor minstens een uur in de koelkast.
  2. Snijd de ui en de twee paprika’s in grove stukken. Hak de knoflook fijn.
  3. Breng de entrecote weer op kamertemperatuur.
  4. Verhit olie in een pan op middelhoog vuur. Schroei de blokjes entrecote aan alle kanten dicht en schep vervolgens het rundvlees eruit.
  5. Schenk nogmaals een scheutje olie in de pan. Fruit de knoflook en ui aan tot ze geurig ruiken. Voeg vervolgens de stukjes paprika’s toe en roerbak voor twee minuten en breng het op smaak met 1 eetlepel zwarte pepersaus.
  6. Leg de blokjes entrecote weer terug in de pan en bak voor 1 minuut mee. Strooi de overige versgemalen zwarte peperkorrels eroverheen. 
Scroll to top
main product photo
Entrecôte met zwarte pepersaus
Op voorraad