Gado Gado: Indische salade

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Chng Kee's Satésaus 240g Chng Kee's Satésaus 240g
€ 3,90
Dynasty Gebakken Tofu 150g
Diepvries
Dynasty Gebakken Tofu 150g
€ 4,40
Golden Diamond Bevroren Kousenband (3/5cm) 500g
Diepvries
Golden Diamond Bevroren Kousenband (3/5cm) 500g
€ 2,70
Udang Mas Emping Melindjo 110g Udang Mas Emping Melindjo 110g
€ 3,50
Informatie

Gado gado is een Indonesisch gerecht: een mix van groenten met ei en pindasaus.



Bereidingstijd: 15 minuten
Personen: 4



Ingrediënten

  • 340g BBQ satésauce
  • 8 gebakken tofu (tau pok)
  • 4 eieren
  • 100g taugé
  • 100g kousenband
  • 1 rode peper
  • 1 wortel
  • 1/2 spitskool
  • 1 zak emping


Zo maak je het
1.  Snijd de wortel, rode peper en de spitskool in fijne reepjes. Halveer de eieren. Verwarm de satésaus in een steelpan en voeg eventueel rode peper toe voor extra pittigheid. Zet het opzij.



2. Blancheer de taugé, de sperziebonen, de spitskool en de gebakken tofu. Laat alles goed uitlekken.



3. Leg alle groenten en de satésaus in een grote kom. Meng alles goed door elkaar, verdeel de gado gado over 4 kommen en leg de eieren erop. Serveer het met emping.



Smakelijk eten! 

 


Scroll to top
main product photo
Gado Gado: Indische salade
Op voorraad