Garnalen in knoflookboter met sojasaus

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g
€ 4,65
Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml
€ 3,15
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
Alcohol
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
€ 1,40
Xiang Long Knoflookpoeder 1kg Xiang Long Knoflookpoeder 1kg
€ 7,30
Dynasty Pandan Rijst 1kg Dynasty Pandan Rijst 1kg
€ 2,60
Dagverse Choi Sam 500g
Vers
Dagverse Choi Sam 500g
€ 4,45
Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten


Aantal porties: 2



INGREDIËNTEN

  • 225g rauwe garnalen met schelp en hoofd
  • 2 el Shaoxing-rijstwijn
  • 1 tl kookolie
  • 25g ongezouten boter
  • 1 lente-ui, gesneden in stukken van 4 cm
  • 1 el gemalen knoflook
  • 1 el Lee Kum Kee Premium lichte sojasaus
  • 1 tl Lee Kum Kee Premium donkere sojasaus
  • 25 ml water
  • Nasi
  • Choisam, of andere groene stoomgroenten
  • 2 el Lee Kum Kee Premium oestersaus

BEREIDINGSWIJZE


Voeg de Shaoxing-rijstwijn toe aan de garnalen en roer goed.



Leg een wokpan op middelhoog vuur en voeg de kookolie, boter, lente-ui en knoflook toe. Roerbak 30 seconden lang totdat het begint te geuren, voeg vervolgens de garnalen, de Lee Kum Kee Premium lichte en donkere sojasauzen en het water toe. Roerbak de garnalen, draai ze regelmatig om, totdat ze roze en gaar zijn (circa 3-4 minuten, afhankelijk van de grootte van de garnalen).



Serveer met nasi en choisam of andere groene stoomgroenten die besprenkeld zijn met Lee Kum Kee Premium oestersaus.



Scroll to top
main product photo
Garnalen in knoflookboter met sojasaus
Op voorraad