Gebakken Tofu in zoete-pittige sojasaus

2 personen
Gemiddeld
15 minuten
Korea
Ingrediënten
Op basis van 2 personen

Ingrediënten
300g stevige tofu

Sausmix
3 knoflooktenen
1 groene peper
1 rode peper
2 el water
2 el maisstroop
2 el lichte sojasaus
1 el suiker
1 el sesamolie
½ tl gochugaru (Koreaanse chilipeperpoeder)
2 el olie

Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Wang Rode Peper Poeder Gemalen (grof) 453g Wang Rode Peper Poeder Gemalen (grof) 453g
€ 9,30
CJ Tasty Soy Stevige Tofu voor Roerbakken 300g
Vers
CJ Tasty Soy Stevige Tofu voor Roerbakken 300g
Niet op voorraad
€ 2,85
O'Food Sesamolie 160ml O'Food Sesamolie 160ml
€ 6,45
Ottogi Koreaanse Maissiroop 700g Ottogi Koreaanse Maissiroop 700g
€ 4,10
 Dag Vers Groene Pepers 250g
Vers
Dag Vers Groene Pepers 250g
Niet op voorraad
€ 2,05
Informatie
  1. Snijd de stevige tofu in plakken en dep het goed droog met keukenpapier.
  2. Hak de knoflook en de pepers fijn.
  3. Meng in een kom de ingrediënten voor de sausmix en zet opzij.
  4. Verwarm olie in een pan op middelhoog vuur. Leg de plakjes tofu in een pan. Bak de tofu aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Verdeel de saus over het gehele pan en laat het rustig sudderen totdat de saus is ingedikt.






Scroll to top
main product photo
Gebakken Tofu in zoete-pittige sojasaus
Op voorraad