Zalm met gember, oestersaus en broccoli

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g
€ 4,65
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
Alcohol
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
€ 1,40
Verse Gember per pak 250g Verse Gember per pak 250g
Niet op voorraad
€ 3,10
Informatie

INGREDIËNTEN

  • 2 el Lee Kum Kee Premium oestersaus
  • 1 el Shaoxing-rijstwijn
  • ½ tl witte peper
  • 200g babybroccoli
  • 2x150g zalmfilet zonder huid
  • 1 lente-ui, witte en groene delen gescheiden, witte delen zeer fijngesneden, groene delen fijngesneden
  • Stuk gember van 4 cm, geschild en zeer fijngesneden
  • Gemengde rijstkorrels, gestoomd (optioneel)

BEREIDINGSWIJZE


Verwarm de oven voor op 220°C / 200°C fan / gasstand 7.



Meng de Lee Kum Kee Premium oestersaus, de rijstwijn en de witte peper samen in een kom.



Plaats de babybroccoli op een stuk bakpapier op een grote bakplaat en leg de zalm erbovenop. Verspreid de oestersausmix over de zalm, en bedek het met de witte delen van de lente-ui en de gember. Voeg 6 eetlepels water toe rond de babybroccoli. Vouw het bakpapier op en sluit goed, maar los genoeg zodat er ruimte rond de zalm overblijft. Leg 12 minuten lang in de oven, of 15 minuten als de zalmfilet erg dik is.



Serveer met gemengde rijst (gestoomd).



Scroll to top
main product photo
Zalm met gember, oestersaus en broccoli
Op voorraad