Gegrilde lamskotelet in Filipijnse stijl

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg
€ 3,50
Mama Sita's Caldereta Pikante Saus Mix 50g Mama Sita's Caldereta Pikante Saus Mix 50g
€ 2,75
Leung Tim Vleesprikker Leung Tim Vleesprikker
Niet op voorraad
€ 13,25
Informatie

Marineertijd: 1 uur


Kooktijd: 10 minuten


Aantal porties: 2-4



DIT HEB JE NODIG

  • 50g Mama Sita’s Caldereta Mix
  • 1 kg lamskotelet
  • Olie
  • Vleesvermalser

Serveer met:

  • Rijst
  • Salade
  • Pitabrood

BEREIDINGSWIJZE


Prik de lamskoteletten met een vleesvermalser. Voeg de calderetamix toe. Vermals het vlees totdat het goed gemengd is met de calderetamix. Leg de lamskoteletten op een langwerpige schaal. Laat het 1 uur lang marineren op kamertemperatuur.



Leg de lamskoteletten op een grilplaats op medium vuur. Smeer het vlees in met olie. Gril het 4-5 minuten of hoe jij het graag eet (rare, medium of well-done).



Serveer met rijst, salade en pitabrood.

Scroll to top
main product photo
Gegrilde lamskotelet in Filipijnse stijl
Op voorraad